099 600 1010

marketing@vemamedia.hr

Najbolji print na folije

prozorska-grafika-slika-folije

Tisak na različite vrste samoljepivih folija. Uz tisak nudimo i mogućnost konturnog rezanja odnosno izradu naljepnica željenog oblika i formata.

Na taj način moguće je izrezati foliju u svim dimenzijama i bojama te ju kasnije aplicirati na različite vrste podloga (plexiglas, forex, aluminijski lim, staklo…).

Vršimo uslugu tiska na
grafiku One way vision
i pjeskarenu foliju.

One way vision

Prozorska grafika izvrsna je za velike izloge, jer daje jaku reklamnu poruku i  značajno utječe na efekt privlačnosti izloga. Oslikavanjem izloga se ne smanjuje osvijetljenost dnevnim svjetlom jer one way vision tehnologija omogućuje prodor svjetla u prostoriju.

Pjeskarena folija

Pjeskarena folija namijenjena za unutrašnje i vanjske ravne površine. Dajući efekat pjeskarenog stakla, najčešća primjena joj je za dekoraciju i zamagljivanje.

designer-working-on-computer-in-office-TBC3U58.jpg

Dimenzije

Maksimalna širina tiska bez spajanja je 70 cm, dok je dužina neograničena (50m).Ukoliko je širina veća od 70 cm, radi se spoj s preklopom od 1 cm. Spoj je gotovo nevidljiv. ​

Obračun cijene prema potrošenoj foliji.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak pregleda i korištenje web stranice kliknite na gumb “Prihvati”. Više informacija možete pročitati u Pravilima privatnosti.